Alapítvány

Pályázati kiírás

A Kodifikátor Alapítvány 2015. évre szakmai-tudományos ösztöndíjat („Kodifikátor-ösztöndíj”) hirdet, melyre pályázhatnak a PTE ÁJK-val hallgatói jogviszonyban álló, osztatlan jogászképzésben részt vevők az alábbiak szerint.

A feldolgozható témakör: bármely, a jogalkotás elméleti kérdéseivel vagy gyakorlati jogalkotási problémákkal, illetve azok törvényességi, alkotmányossági vonatkozásainak értékelésével összefüggő téma.

Terjedelem: minimum 80.000 leütés

Leadási határidő: 2015. február 1.

Leadás módja: e-mailen, .doc és .pdf formátumban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

Döntési határidő: 2015. február 20.

Az ösztöndíj mértéke: 30.000 Ft (megosztott díj esetén mindegyik nyertes pályázó részére)

Jogfenntartás: a kuratórium fenntartja a jogot a megosztott ösztöndíj odaítélésére, továbbá arra, hogy kedvezőtlen bírálói vélemények esetén ne ítélje oda a díjat.

Az elbírálás módja: a benyújtott pályázatokat a Kodifikátor Alapítvány által felkért két külső szakember véleményezi. A vélemények figyelembevételével a Kuratórium dönt a díjazottakról.

Az Alapítvány vállalja, hogy a díjnyertes pályamunká(ka)t – igény szerint átdolgozás kérését követően – megjelenteti szakmai, tudományos folyóiratai, a Kodifikáció, vagy a Kodifikáció és közigazgatás valamelyikében.

A pályázó vállalja, hogy elnyert pályázat esetén önéletrajzában a későbbiekben az erre való utalást feltünteti.

Felvilágosítás kérhető: Tilk Péter, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pécs, 2015. január 8.

A Kodifikátor Alapítvány Kuratóriuma